Antal utställare 2018:

Regler och krav för deltagande

Seriöst arbetande konsthantverkare är välkomna att ställa ut på vår mässa. Vissa

begränsningar och regler gäller dock (Läs mer i ”Bestämmelser för utställare”):

  • Samtliga produkter skall vara egentillverkade eller bearbetade av utställaren själv. Observera att Fingrar Kan ej godkänner ”trädda” halsband, armband, örhängen etc som ej innehåller bearbetade detaljer.
  • Enbart produkter angivna på anmälningsblanketten får säljas under mässan. Skriv utförligt.
  • Var och en ansvarar för sina egna produkter och sitt eget marknadsstånd.
  • På anmälningsformuläret ges möjlighet till önskemål kring placering. Det är svårt att få allas önskemål att passa ihop, men vi gör så gott vi kan.

Ladda ner "Bestämmelser för utställare" nedan:

Ladda ned PDF

Storlek: 32,2 Kb

Anmälan

Första urvalet till Fingrar Kan görs 30/3. Resterande platser fördelas löpande fram till mässan startar, i mån av plats. Observera att anmälan är bindande i enlighet med de villkor som anges i Inbjudan, samt i "Bestämmelser för utställare" ovan.

Vi ber er att bifoga minst en bild/foto i samband med anmälan som vi kan använda i vårt arbete med marknadsföring av mässan, tex via facebook.

Vi tillämpar principen först till kvarn. Dock förbehåller vi oss rätten att styra urvalet så att vi får en bra mix av olika hantverk och tekniker.

 

Gör din intresseanmälan för 2018 här!

Klicka på texten ovan för att komma till anmälningsformuläret.

 

Inbjudan 2017

Storlek: 9,8 Mb

Anmälningsavgift

500 kr av deltagarkostnaden utgör anmälningsavgiften. Denna faktureras

samtidigt som vi skickar ut anmälningsbekräftelse. Bokar du av återbetalas inte denna avgift (se pkt. 2 i ”Bestämmelser för utställare”).

Kassaregister

De flesta som säljer varor eller tjänster mot kontant betalning eller mot betalning med kontokort måste använda kassaregister som uppfyller vissa krav. Syftet med bestämmelserna om kassaregister är att skydda dig som seriös företagare inom kontanthandeln mot illojal konkurrens. Undantag vid försäljning till ett värde av högst 4 prisbasbelopp inklusive moms (177 200 kr under år 2016).

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida:

www.skatteverket.se

Husvagnsparkering

Mässan erbjuder husvagnsparkering fredag-måndag. ”Hushållsel” för kylskåp, spis och belysning ingår, dock klarar inte våra elsystem värmeapparater. Vänligen kontrollera att er husvagn/husbil elsystem är fullt fungerande. Tag med förlängningssladd. Begränsat antal platser. Måste bokas!

Elförbrukning i montern

Alla platser har tillgång till hushållsel. Du behöver bara fylla i detta om du har en kyldisk eller en annan stor maskin. För att undvika överbelastning av elsystemet ber vi dig därför ange ungefärligt antal watt.

Viktiga hålltider

Bekräftelse skickas ut löpande. Bekräftelsen är endast en bekräftelse på att vi har registrerat din anmälan – inte en garanti för att vi klarar att tillgodose alla önskemål.

30 juni - Sista dag för avanmäl och slutbetalning!

31 juli - Slutlig information.

Design by